Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Hej,
Do końca roku na koncie będę miał 'na czysto' 1 mln złotych, mam mieszkanie (bez kredytu) i pieniądze pochodzą z zarobku z różnych legalnych źródeł. Do tej pory pieniądze leżały na zwykłym koncie oszczędnościowym, nic z tym nie robiłem tylko zbierałem - co na moim miejscu byście zrobili / co byście polecili zrobić z takimi pieniędzmi ? Nigdy nie inwestowałem, nie lokowałem (nawet na lokatę na % bo się na tym po prostu nie znam). Ale myślę że trzeba to zmienić, i coś z tymi pieniędzmi zrobić...