~Pejsi

Autor: _adrian_ 2021-02-23 21:48
Nie masz akcji - nie pisz
Trudno zrozumieć, że to forum dla inwestorów?
Autor: _adrian_ 2021-02-14 19:30
Zabawne są wpisy naganiaczy na sprzedaż
Pozdrawiam posiadaczy - uważam, że zarobimy mnóstwo pieniędzy.

adrianku sam sobie zaprzeczasz i stajesz się przez to niewiarygodny , gdy miałeś akcję byłeś zbulwersowany wpisami innych trolli spadkowych tworzącymi setki postów próbując wystraszyć i skłonić do sprzedaży akcji innych akcjonariuszy, wiesz że to nie działa więc odpuść i odejdź , szkoda twojego czasu, poświęć to na coś bardziej pożytecznego.

Autor: _adrian_ [5.60.83.*] 2021-12-21 20:07
 Sprzedajcie, bo szkoda czasu
Jeśli nie oddacie teraz, za pół roku zrobią kolejne wezwanie....

Opublikowałeś ten post 21.12.2021 że niby będe czekał na wezwanie następne pół roku....hmmmm , a tu klops, wezwanie następnego dnia hahahahahaha. To następny przykład tego jakim jesteś trollem nie wiesz co wypisujesz i nie masz wogóle pojęcia o co się tu toczy gra.

Autor: _adrian_ [95.41.175.*] 2021-12-07 08:48
Zajrzę tu za pół roku. Notowania będą w tym samym miejscu.

adrianku notowania już dziś sa w innym miejscu nie musisz czekac pół roku hahahahahaha

Autor: _adrian_ [5.60.83.*] 2021-12-21 20:07
.....wy stracicie możliwość zarabiania na innych spółkach.

Czyżby, ja do mojego skromnego pakietu 100tyś akcji ze średnią 80gr dokupiłem w miedzy czasie 48tyś pomiędzy 1.07 - 1,21 więc wykorzystałem ten czas, pytanie czy ty coś zakupiłeś czy strach ci na to nie pozwolił, myślę że to drugie, a tobie dziś pomału puszczają nerwy, dlatego znów się tak uaktywniłeś na forum. Powiem więcej jeśli włoch nie osiągnie teraz z wezwaniu 95% i daje bedzie zaniżał kurs dokupie następne 100tyś akcji, mi się nie spieszy.... włochowi tak, po mału się wystrzelał że straszaków, dołowanie kursu za wiele nie dało , pakiet złych zniechęcających inforamacji po mału sie skończył, spółka wychodzi na prostą wolną od długów, ciekawy jestem co jeszcze wymyślą.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.