Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Mi natomiast wydaje się, że jest kilku mocnych kandydatów z zagranicy. Zastanawia mnie na ile może mieć znaczenie sprawa zwłóknienia płuc i cząstki OAT, ale to tylko moje domysły. Tu będzie pod co w następnym roku grać, a to bardzo ważne jak wiadomo na giełdzie. Może firma idzie w RNA, bo prace nad kolejną cząstko uznała już za skończone na tyle by teraz negocjować tylko umowę.
Dodatkowo podczas spotkania kwartalnego mieli w planach odkupowanie mniejszych projektów, może już coś mają na oku. Bardzo dużo domysłów, wiele możliwości na sukces, a o to chodzi w spółkach giełdowych. Kolejna duża umowa już zacumuje kurs spółki na innych poziomach i trzeba być tego świadomym, horyzont możliwości sukcesu nawet w 2022 to moim zdaniem dużo. Same słowa prezesa, że spróbują powtórzyć sukces w 2022 roku wiele mówi, czy się uda zobaczymy.
Natomiast kto jest zmęczony spółką niech czeka na pierwszą podbitkę ceny i wywala, albo do 28 pod optymalizację podatkową.