~Fantomas

dokladnie - atmosfera do wzrostu. kto mial zrobic optymalizacja podatkowa juz zrobil, tylko ze teraz coraz ciezej odpupic w podobnej cenie jakis sensowny pakiecik (kilkaset szt)... nie ma powodu do spadku wiec oszczedz sobie trollu krakaczu. jak pisałem w minionym tygodniu, ze od czwartku powoli do gory to mnie wysmiales (nie zebym sie przejmowal :D ) - i co, czwartek up, piatek up, pon up i dzis tez bedzie up. widze jaki popyt i kiedy sie pojawia, nie zaKRACZesz rzeczywistosci.

no, a do innych: spolka ostatnio bardzo oszczedna w komunikatach, juz nawet nie pisza jak tam optymalizacja obu projektow sie posowa - chyba faktycznie kasa lezy na stole i teraz nie 'czy' tylko 'za ile' - i spolka bardzo sie pilnuje aby nic nie wycieklo i nawet przyslowiowy 'znajomy krolika' musi obejsc sie smakiem. sam bym dobral bo akurat cos wpadlo ale juz mam 100% w tej spolce i ... no nie robi sie tak, bo jak juz wkladac to konkret.

moje luzne dywagacje z minionego tygodnia powoli sie materializuja.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.