Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Bob, Ja to widzę i rozumiem, ale jednak bardziej do mnie przemawia obecne oderwanie kursu od realnej wyceny. Dla mnie to na dziś takie subprimy amerykańskie, które pewnie pamiętasz... Jedno tąpnięcie i co... oczywiście może też wszystko ok. Ale teraz jeszcze ta emisja. Nie zastanawia Cię, że skoro jest tak super, to czemu robią emisję z PP, skoro mogliby to zrobić z wyłączeniem PP. Może tak kochają obecnych akcjonariuszy, ale może nie. Jak zawsze zobaczymy, ale tu wzmożona ostrożność zalecana. Pozdrawiam Misiek