Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2021-12-21 o godz. 09:57 cmpunk napisał(a):
> Przepraszam stęsknione za mną towarzystwo, aż mi się głupio zrobiło, że tyle czekać na mnie musieliście :-).
> Co do rynku, o którym ktoś wspomniał, jak widać, zachowuje się jak pijak po obaleniu 3/4 i poprawce kilkoma browcami. Nie wiadomo, w którą stronę pójdzie. Dziś to widać choćby na Mabionie, ale nie tylko. Sporo śmieciuchów rośnie, porządne spółki spadają, tak to na dzień dzisiejszy z grubsza wygląda. Nie ważne, co się dzieje w spółce, ma być głośno, wtedy jest gra na emocjach.
> A co do spadków na Sanwilu i zerknięciu na arkusz widzę, że komuś się chyba nudzi, albo chce właśnie pograć na emocjach. Czy są to słupy, tego nie wiem, ale wygląda to dziwnie.
Cempuś j.w. myślał , myślał i nic nowego od 5,80 nie wymyślił ,.....
Faktycznie być może co niektórzy już nie mogli się doczekać na taka "MERYTORYKĘ "