Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
WITAM.
Jakiś czas was nie było na forum które zostało zalane piewcami sukcesu , miło mi czytać wasze wpisy ( Norka, Muciacios) Norka jesteś wielkim optymistą co do spółki , ja tak nie mam ale miło zobaczyć że np. w ciągu dnia straty są odrabiane na wysokości 15- tu tyś złotych(Mercedes który mi tu odjechał coraz bardziej się zbliża do mnie ) Jak kiedyś psiałem nie dam ani grosza tej spółce i tym którzy ją prowadzą , tu musi być umowa na 100- 150 milionów zeby coś tu ruszyć a nie jakieś dwie trzy bańki , takie coś jest dobre dla mnie dla małego który prowadzi własną działalność . A tak to w ogóle WESOŁYCH ŚWIĄT DLA WSZYSTKICH.