Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Może i twoje insynuacje miały by rację bytu, gdybym ostrzegała przed spółką od tygodnia, czy miesiąca. Ale ja to robię od ładnych kilku lat, i przez większość tego czasu byłam w zdecydowanej mniejszości. I co się okazało po tym czasie? Kto był naganiaczem, przy kursie 5 czy 6 zł? Ten co pisał że to okazja? Czy ten co ostrzegał że to podbitka pod wywalanie? Kto jest dzisiaj bardziej wiarygodny gdy notowania są w tym miejscu? Łatwo na forum rzucać oszczerstwa, ale trudno jest się z nimi skonfrontować po czasie szczególnie gdy się nie miało racji. No bo gdzie są ci wszyscy którzy tak zachwalali spółeczkę kiedyś, a mi zarzucali to co ty dzisiaj? Potrafisz logicznie na to pytanie odpowiedzieć?