Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kilka razy na różnych portalach o grach czytałem o przeciekach, że Sony planuje zrobić mniejszy pokaz gier w grudniu i większy w drugiej połowie stycznia. Na styczniowym ma być pokazany PSVR2. Nie mam teraz czasu na znalezienie informacji o styczniowym ale tu masz o grudniowym: https://pl.ign.com/playstation/42930/news/sony-planuje-kolejny-pokaz-gier-w-tym-roku-informator-przekazuje-swoje-najnowsze-doniesienia
Moim zdaniem Sony zrezygnowało z grudniowego bo i tak by im nie podbił sprzedaży na święta skoro wszystkie PS5 sprzedają się na pniu a więcej wyprodukować nie mogą. Poza tym lepiej zrobić jeden porządny pokaz z przytupem niż rozdrabniać się na dwa mniejsze. Zastanawiam się przy tym, czy ten nowy SH od Bloobera nie ma mieć przypadkiem porządnego trybu VR jak Resident Evil 7 by PSVR2 miało porządne tytuły na start ale to oznaczałoby, że nowy SH będzie FPP a nie TPP a dotąd obstawałem, że Bloober Robi remake jedynki. Choć w sumie da się bez problemu zrobić grę VR z kamerą taką jak w pierwszym SH co pokazał Chronos i klasyczną TPP co pokazał Edge of Nowhere.