mroz

Dnia 2021-12-17 o godz. 06:28 cmpunk napisał(a):
> Dnia 2021-12-16 o godz. 21:52 ~J-23 napisał(a):
> > Dnia 2021-12-16 o godz. 17:06 cmpunk napisał(a):
> > > Też sądzę, że chłopcy się bawią kosztem drobnych. Ale chodzi mi coś po głowie i nie są to wszy :-).
> >
> > cempek
> > Jak nie wszy , to może masz łupież ??
> > a co do nowych twoich pomysłów , to może daj już spokój ,.... snw już po 1,xx
> > Niech sobie spokojnie spada i wraca do BAZY ( ~40 gr) bez twojej pomocy
> > i tak jak to nie raz pisałem właściciele akcji stracą wszystko jak przystało na "porządnych" DAWCÓW KAPITAŁU
>
> Chodzi ci o ten słynny łupież sułtana z Żoliborza? :-D
>
> Dnia 2021-12-17 o godz. 01:11 mroz napisał(a):
> > cempuś sprzedałeś wszystkie choinki dzisiaj ?
> > dalej uważasz że nie dawanie komunikatów to słuszna droga ? nawet jak są nic nie warte jak ten cały holding ?
>
> Tak, sprzedałem, druga runda jedzie. A potem zostaję mikołajem, więc masz u mnie miejsce na kolankach :-). I coś nie trybi u ciebie, chyba nie rozumiesz tego, co ja piszę.
>
> Dnia 2021-12-17 o godz. 01:54 ~Saper napisał(a):
> > A mnie się wydaje że wy tu same gównojady jesteście z wcpikerem jesteście
>
> Co za bełkot :-D

za to miejsce na kolankach to ciesz się ze nie jesteś na żywo tylko w sieci bo dostałbyś bez wahania w ryja. A co do zrozumienia Ciebie to fakt nie rozumiem co do mnie piszesz, ale jak mam rozumieć kogoś kto siedzi na jednej tak syfiastej spółce 15 lat i ją maniakalnie zachwala...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.