Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Czytam , oczywiście.. ale nie wszystko przyjmuję bezkrytycznie . Chyba to zauważyłeś ? :)
Jak na młodego inwestora (z rocznym stażem) dobrze mu idzie. Jeśli pisze niepochlebnie o As..s ,to pewnie ma w tym cel, jak wielu na forum, łącznie z Tobą. :)
Ciekawi mnie, co będzie dalej, skup akcji już na ukończeniu, zostało do skupienia około 40 tys szt akcji ale mam przeczucie ,że spółce zależy na wysokiej cenie, chociaż ta jest wg mnie adekwatna do osiągnięć. Dzisiaj otarliśmy się o wsparcie średnioterminowego trendu wzrostowego, zobaczymy co jutro.
Pozdr.