Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A ja to nie wiem czy Ty nie manipulujesz? Treści masz bardzo negatywne. No ale załóżmy ze coś jest nie tak, ktoś Cie oszukał itd. Tylko w głowę zachodzę o co chodzi? Jakbym się miał czegoś czepiać to ze daliśmy się oszukać Tym co sprzedali. Jeśli się potwierdzi ze to Value FIZ + jakiś prywaciarz to oni jedyni skorzystali (wykorzystali) wyższy kurs. Na moje oko skoro teraz można oddać w okolicach 4 zł to chyba każdy czeka na ujawnienie kupujących. Jak to Spółka to pewnie wezwie do sprzedaży. W każdym razie po tej cenie, na ten moment to ja nie widzę interesu na sprzedaż. Raczej w druga stronę, skoro ktoś skupił 20% firmy po 5,4. Z wezwaniami zwykle tak jest ze pierwsze jest najtańsze. A inna sprawa jest taka ze jak naganiasz na spadki to czy czasem nie chcesz podebrać po taniości cwaniaczku? Oj nieładnie