mroz

wziąłem przykład z Ciebie, każdy Twój post nie wiele wnosi do tematu.
Ślepy jesteś i nie widzisz różnicy, amica urosła a sanwil spadł i dalej leci, no sorki urósł z 50 gr na 5 zł ale utrzymać tego nie potrafił a amica którą wziąłem jako przykład tak.
Ty widzę nadajesz się tylko do przepychania z trollami jak to ich nazywasz typu j-23 czy scettino, którzy patrząc z perspektywy czasu mieli rację a Ty się myliłeś i do błędu się przyznać nie umiesz. Wszystkich nas ograli, mnie również bo tą resztkę a jak dla mnie nie zostało tego mało mogłem wysypać rok temu jak pozostałe które wysypałem, ale uwierzyłem w te mocne fundamenty...
no wiem ale najważniejsze ze nie puszczają pustych komunikatów co chwilę, to jest dla Ciebie najistotniejsze, nie kurs gdzie się znajduje...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.