Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ktoś mnie wzywał? Dotąd się tu nie odzywałem ale też mam tu udziały, kupiłem w przedziale 4-5 zł, niewiele, bo to bylo przed ogłoszeniem że wchodzi PS i bylo ryzykowne, ale widać chyba się opłaciło. Na razie trzymam, tak samo jak trzymałem inbook czy Mode, zanim nie zmieniły nazwy. Nie mam pojęcia co tu będzie dalej, mam mały pakiet więc mogę wyjść w każdej chwili i nikt nie zauważy. A kupiłem dla adrenalinki i z sentumentu, dotąd zarobiłem na każdej spółce JC(jestem jak jednorożec, większość ludzi pisze że na jego spółkach się traci) , nie wiem czy wyjdę z gty jutro, za tydzień czy za rok, ale też mi specjalnie nie zależy bo jak już wspomniałem mam tu drobne. Gdyby nie aw możliwe że bym tą spółkę przeoczył, w ostatnich miesiącach mam mniej czasu na analizę sytuacji na giełdzie. I proszę mnie mnie wrzucać do jednego wora z oze czy tym bardziej szeryfem, chłopaki robią swoją robotę ale ja ich działań nie pochwalam, pomimo że teoretycznie gramy do jednej bramki.