Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zaciekawiło mnie to, bo tego typu zwroty potrafią zdradzić wiek postującego. Ten zwrot, plus niewiedza jak używać znaków interpunkcyjnych, podpowiadają mi, że mamy do czynienia z osobą 50+ lub nawet 60+, wychowanej jeszcze w czasach PRLu, bo wspomniana wcześniej guma to pałka zomo, a ciasne drzwi, bo w ten sposób trudniej od tej gumy uciec. Powiedzonko popularne na śląsku, ale nie tylko. Mi, jesteś więc kobietą (zdradziłaś się niechcący w dawnym poście), powiedzmy 50+ i pochodzisz ze śląska. Jak bardzo się mylę? :) Ktoś chce coś dodać od siebie?