Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Też czekam aż cos wpadnie na razie delikatnie się ustawiam od 1 do 1.10 mam 300k na zakupy. Mam nadzieję,że coś wpadnie w tym przedziale, jeśli nie to od stycznia zmieniam na 1.20 - 1.30. Także jak ktoś chce wyjść z grubszym pakietem to zapraszam na 1 zł :). Analizowałem wszystkie spółki i ta wydaje się najtańsza a ma bardzo duży potencjał wzrostu spółek portfelowych. Dodatkowo pojawili się w akcjonariacie jedni z większych inwestorów na GPW a kupowali drożej więc myślę,że kupia wszystko od wszystkich, ale na pewno nie w tej cenie, bliżej 2 zł.