Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zakar - 12.12 Kr odpisał Tobie w polemice do Twoich zapowiedzi i przetargach PKP, przeczytaj. Mnie chodzi o to ze niepotrzebnie kreujecie szerokie wizje dla POZ mając tylko wstępne zapowiedzi PKP. Wizje są dobre na wagonach i tu prowadźmy analizy i rozmowy. Poza tym nie widze sensu w ciągłym wychwalaniu, bo co z tego wynika ze się będziemy podrzucali? Możemy mieć różne spojrzenia prawda? A spory i dyskusje mogą prowadzić do wyjaśniania pewnych spraw … ja np obejrzałem sobie bardziej szczegółowo ofertę POZ na ich www :) Co do POZ to w tym segmencie tylko remont wagonów póki co. Oby odwołanie zakończylo się pozytywnie i oby kolejne przetargi na remont wagonów były po stronie POZ.