Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Skoro Pablo1 się nie odzywa to sam sobie poszukałem. I jest :-)
W archiwum Bonkola na Twitchu - https://www.twitch.tv/videos/1220869892?filter=archives&sort=time
A tam:
1. 00:03:00 - wstęp o Gardenii info, że będą klucze. A także, że akcja jest sponsorowana za cytuję "Duża sycylijską i dwa hod dogi z Żabki" :-) Poważnie - jak ktoś nie wierzy to w nagraniu 00:03:50
Jeśli słowa prowadzącego są prawdą to Simfabric przynajmniej swoim współpracownikom nie daje z głodu zdychać :-)
2. w nagraniu 2:25:00 zaczyna się temat Gardenii - klucze mają być rozdawane. Na czat'cie jest SimFabric - szkoda, że na żywo nie byłem bo mógłbym ich o coś spytać :)
3. nie oglądałem oczywiście całości bo trochę to nudne ale temat Gardenii kończy się 4:27 ... rozdano 13 kluczy w trakcie transmisji a reszta "na jutro" jak powiedział prowadzący
4. obecnie po 7 dniach materiał ma 21 tysięcy wyświetleń