Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Winny jest... Glapa - że zaproponował na poważne stanowisko szefa KNF łapówkarza - nie chcę wchodzić w to, czy było to polecenie Glapcia czy nie... Łapówkarz w tym czasie nie pilnował przekrętów na GetBack.
Te obligacje Getback w ogóle nie powinny ujrzeć światła dziennego. I tu jest problem.
Ale czy Glapa będzie siedział? Raczej wątpię ( a powinien ).
I powiem tak - w gruncie rzeczy mam to gdzieś, czy Pisowcy mnie zabija, będą torturować czy mnie wsadzą - ja naprawdę ponad swoje siły przez rok pracowałem a oni mi to wszystko zabrali i dali akcjonariuszom PEAKO ( czyli Państwu, żeby dalej mógł 500 plus i inne tematy prowadzić ). Ja naprawdę MOI UKOCHANI PISOWCY MAM GDZIEŚ CO ZE MNĄ ZROBICIE - PROPONUJĘ WYSŁAC PŁATNEGO ZABÓJCĘ SPOZA SEKTORA RZĄDOWEGO ( będziecie mieć czyste ręcę ) I PO TEMACIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!