Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
życzę Wam jak najlepiej czyli fest zarobku, ja się póki co przyglądam bo nie widzę tego póki co:)
nie zgadzam się z tym co napisałeś:"jest ustawka, są zmiany, jest wystawienie w arkuszu i szybkie KUPNO ustawionego" gdyby tak było jak napisałeś to ok ale z tego co ja widzę to własnie jest rzucanie na lewo PKC a co za tym idzie zawsze drobny może stać i kilka kilo odebrać z tej niby ustawionej transakcji i tak na pewno się dzieje więc jak dla mnie własnie nie jest to wymianka jak zwykle tylko dziwna, sam kupiłeś pewnie na dzisiejszym zrzucie więc im odebrałeś ileś tam kilo, tak się nie robi jakby im zależało na akcjach w sensie żeby jak najwięcej mieć