Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zazwyczaj takim sfrustrowanym nie odpowiadam, ale jednak tym razem spróbuję, może ktoś miał dzisiaj problemy rodzinne i postanowił się wyżyć. Więc tak: 1.napisałem że ostatnio pojawił się profil ACS - rzeczywiście pierwszy post jest z 2 listopada. Chyba tu się nie ośmieszyłem. 2. Napisałem, że nawet często coś tam wrzucają - rzeczywiście w ciągu msc od założenia pojawiło się 11 materiałów. Chyba tu również się nie ośmieszyłem. Czy możesz powiedzieć w takim razie dlaczego uważasz, że się ośmieszyłem? Czy napisałem, że jest dużo obserwujących, dużo lików? Może jednak masz jakiś problem. Wypadałoby zachować jakiś poziom wypowiedzi, to nie boli.