Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Realista. Tak na koniec końca:) powiedz mi po co to piszesz? Po co opisujesz w kołko nie swoje podejście do inwestycji w POZ. To jak piszesz o podejsciu technicznym oznacza że nie rozumiesz ni w ząb w jaki sposób zajmuje pozycje i co mną powoduje. Zastanów sie co by było gdyby wszyscy zajmowali sie na tym forum omawianiem strategii inwestycyjnej innych osób, której nie praktykują. Otwórz oczy i spójrz na zapisy na tym forum. To własnie efekt tej paranoi. Ja nie skupiam sie na onawianiu Twojej strategii, co chwila wykrzykując teksty typu naganiacz, troll, leszcz. Nie. Spokojnie próbowałem o tym porozmawiać, pokazując paradoks tej sytuacji. Zamień się ze mną miejscami i spróbuj pogadać tu o ocenie efektywności inwestycji. Przy pomyśle każdego z uczestników forum, który jest inny. To o co w sumie apelował combo. Nie da się. Jeden wielki jazgot, obrażanie, opisywanie jakie to naganianie. Combo się wypisał. I wcale mu się nie dziwie. Ja robię to dzisiaj. Naprawdę szkoda czasu przy takim podejściu, gdzie Ty i czesci innych użytkowników forum z załozenia zakłada zła wole i jakąś niestworzona manipulacje. To takie słabe że człowiek musi uważać żeby w odruchu pierwotnym nie zacząć odszczekiwać. Dlatego bye bye. nie chce byc psem:)