Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Na moje groclin moze spasc nawet na 2 zlote, byle transakcja doszła do skutku. Jak w akcjonariacie pojawi sie nazwisko Lewandowskiego jak i zalozyciela allegro wtedy kurs 10 zlotych osiagnie blyskawicznie. Kazdy amator pilki grajacy na gieldzie bedzie chcial byc udzialowcem razem z Robertem. Tak tez bylo na mabionie kurs spadl na 20 zlotych i juz bylo wiadomo o szczepionkach wtedy tez polecalem kupowanie Ci co mnie posluchali zarobili duzo pieniedzy. Oczywiscie to tylko moje derdymaly a wasze ciezko zarobione pieniadze wiec to wasza decyzja.