Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No właśnie, dlaczego mam nie wkleić, przecież taki baran jak ty doskonale zna ten i inne moje teksty i pomimo to wypisujesz o mnie te brednie ?
Teraz napisałem o końcu fali B stopnia cyklu 15 października 2021. Dotarło do Ciebie?
Wbij sobie do głowy te słowa, abyś potem nie gadał, że nie wyznaczyłem szczytu fali B stopnia Cyklu.
Podskakujesz do mnie jak pajac i pajacem jesteś i tyle mam w tej kwestii do dodania.
Naucz się czytać, a jeśli masz kłopot ze zrozumieniem prostego tekstu, to zapytaj pięcioklasistę, on ci wytłumaczy.
chodzik księżycowy