Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Z przykrością muszę stwierdzić, że poszedł @donb w złą stronę. Wiem, że robił kółka ale nie robił przy tym szopki jak kilkanaście innych nicków tutaj. Dzisiaj dołączył do znakomitego grona - przestraszyć... napisać bzdury... wzbudzić niepokój... kupić i po 15% wywalić. Taka technika... ja się osobiście brzydzę takich zagrywek.
Spekulacja sama w sobie nie jest czymś złym - sam mam ten lotny kapitał, o którym Tobie mówiłem - ale nie wrzucam bzdur aby wzbudzać niepokój na forach tych spółek. Co więcej w ogóle się na nich nie udzielam (raz jeden na Bowim ale tam były pytania a nie straszenie)
Zresztą łatwo ustalić kiedy "oni" kupują... pojawiają się na forum kiedy są spadki. Zaczynają straszyć. Kupują. a później milkną. Jak urośnie sprzedadzą i czekają na kolejną okazję. Proste jak konstrukcja cepa - jednak nie moja bajka.