~anonim123

Nie wiem czy w pon. animator dalej bedzie straszyl i zbije kurs na 6.x aby oderbac akcje tym co kupili w piatek po 7.x ale ja mu nie oddam. Robie zakupy ostroznie po 200 akcji i nie wiem do ilu zbije kurs, a moze dla odmiany podbije kurs o kilka procent aby ubrac nowych dafcow ktorym za chwile odbierze akcje dolujac kurs. Co mnie przekonuje:
1. Zarzad dla ratowania kursu w pazdzieniku kupil ponad 20K akcji do max 10zal za akcje- maly FF co nie przeszkadza animatorowi robic z kursem co chce,
2. Rozwoj Blirtu i nie tylko w kierunku covidu:
Otwarcie nowego oddzialu Proteinase K w Gdyni, nie wiem jak status jest nowego laboratium w Gdańskim Parku Naukowo-Technologicznym,
3. 4 fala nabiera tempa wiec 4kw na pewno bbedzie duzo lepszy niz 3kw- niestety espi dopiero w styczniu,
4. Jak dobre wyniki za caly rok to mysle ze bedzie tez dewidenda.
5. Nie wiem jaka powinna byc wartosc akcji ale wkurza mnie ze taki animator robi z kursem co chce i gpw nic z tym nie robi (niestety na gpw to nie wyjatek)- akcje spadly juz 50%

Niestety mamy na pokladzie animatora ktory na razie chce zarobic na wylleszczaniu i nie wiadomo kiedy przestawi wajche na polnoc.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.