Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
dziś zszedłem poniżej 10zł, uważam dzień za udany, chociaż żałuję, że nie sprzedałem za 22 ale pewnie każdy tak myśli, myślałem, że zakupy poniżej 10zł są niemożliwe a jednak, gratuluje tym co się złapali na PKC - zazdroszczę.
spółka przeceniła się o 70%, w tym o 40% przed premierą, akcji tyle się przemieliło, że nawet Łabędź się łapał za głowę, liczę, że przemiał akcjonariatu, miękkich dup...ek wpłynie pozytywnie na spółkę, jutro raport 72h,
a obecnie 353 graczy i pare pozycji wyżej na top seller.
wierzę w efekt movie games, kisiło się kisiło i z 10 na 100. szkoda, że to nie ta gra, bo liczyłem na sukces.