Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Pewnie faktycznie wybrałem najgorszy moment na wyjście biorąc pod uwagę kilkanaście miesięcy wstecz, wychodziłem na minimach z tego 18 miesięcznego okresu. Jednak tak jak pisałem, nie wierzę już w tą spółkę, kompetencje i prawdomówność zarządu. Jeśli wziąć pod uwagę dzisiejszą premierę, to cieszę się, ze nie mam akcji i nie muszę się martwić tym co jutro się wydarzy na kursie. Bo może się okazać, że takiego momentu na wyjście jaki był przez ostatnie tygodnie już nie będzie długi czas.
Zaraz będzie na forum, że to nie ważne, że peak 56 to super bo Wizards, że Oculus się liczy i inny bulshitt. Ale prawda jest taka, że Spółka nie potrafi promować i sprzedawać gier. Dzisiaj jakiś chory i niespotykany ruch z brakiem godziny wydania gry, a potem rozjechanie się godzinowo ze Steamem z wydaniem gry? Oczywiscie znowu zwalanie na usterkę steam, ale dla mnie to ktoś nie ogranął po prostu synchronizacji godziny z czasem w PL lub potwierdził złą godzinę... Fuszerka niewiarygodna. Szanuję te osoby, które przynajmniej nie boją się głośno mówić, że taka premiera gry, która kosztowała kilka mln to porażka a nie sukces. Nie dajcie sobie wmówić, że jest inaczej, to może nie stracicie tyle czasu i kasy co ja straciłem siedząc tu kilkanaście miesięcy.