~RobertzŁodzi

Ja też umoczyłem tu setki tysięcy. Ale - tak sobie myśle- że w porównaniu z poprzednimi prezesami- Pawluk zna tą spółkę- a co nawet ważniejsze- jest z tamtąd- zatem- wierzę, że nie traktuje tego w niej prezesowania- jako kolejnego, niczym nie zobowiązującego kroku w karierze- że , może On wziął jednak odpowiedzialność za nią ale i ludzi w niej zatrudnionych- nie wiem- może jestem naiwny- ale czuję, że nie powtórzy się już wiarołomstwo jakiego byliśmy świadkami, a w kontekście jednak bardzo proekologicznego trendu na Świecie- ta branża, w której ta spółka działa ma przyszłość, zatem- podsumowując- mimo tych strat - jestem cierpliwy i dobrałem trochę ostatnio. A - ponad to- koncepcja przejecia jest tylko tutaj bonusem

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.