~Free

Przejrzałem trochę informacji o tej spółce True Games i nie wiem skąd ta pewność, ze to będzie jakiś hit. Chyba za bardzo Drago weszło do głów i teraz wszyscy widzą spółki robiące symulatory jako potencjalne żyły złota:) To już bardziej wierzę w Movie Games i jego Alaskan Truck Simulator jakbym miał typować symulator, który ma potencjał stać się hitem.

Jak dla mnie szkoda mrozić kasę na kilka lat w spółce, gdzie nie wiadomo jaka będzie jakość gier. Nie mają jeszcze nic w portfolio gotowego, wiec nie ma jak ocenić ich potencjału. Jak już miałbym wybierać spółki z gameingu do rozegrania w perspektywie kilku lat to zdecydowanie Creepy Jar i CDR sa liderami w rankingu. Krótko- i długoterminowo można sobie wziąć trochę farm51 pod premierę ww3. Są spore oczekiwania, więc i kurs pewnie sporo wzrośnie przed premierą, tym bardziej że obecnie trwa korekta po premierze Chernobylite.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.