~Mars

Śmieszny troszkę jesteś. Podsumujmy Twoje ostatnie wpisy: 19.10.2021 - Blirtem zainteresowane są ogromne podmioty ! 21.10.2021 - konsolidacja przed ciekawymi informacjami, ktoś jest zainteresowany przejęciem, tutaj niedługo mogą dziać się cuda, insider nie na darmo wyrzucił 250k, musi być pewny zysku. 23.10.2021 - "Coraz więcej znaków na niebie wskazuje mocne odreagowanie na blirt :)" Możliwe wezwanie 20-30zł. 26.10.2021 - "Covidówki powoli ruszają" 28.10.2021 - dziękujesz za akcje poniżej 9zł 28.10.2021 - "Jak nic idzie o zbicie kursu i ogłoszenie wezwania na 100% akcji", obstawiasz, że w krótkim czasie idzie zarobić 30-40%. 28.10.2021 - "Będą długo trzymać kurs w rydzach, jedyne, co im może przeszkodzić to wzrost zakażeń i powrót do łask inwestorów spółek covidowych :)Czekamy dalej, ale widać, że nie będą ryzykować sypania poniżej 8 zł." 05.11.2021 - "Jak nastroje? Kurs się niestety niemiłosiernie kisi na minimach. Kusi mnie, aby jeszcze coś dobrać. 9 zł przy takich możliwościach" 08.11.2021 - "Dodatkowo jestem pewien, że jeszcze w tym roku będzie wezwanie.Spółka zaskoczy." A teraz 15.11.2021 informujesz nas, że w najbliższych dniach sprzedajesz. Dlatego, że w raporcie nie podali Ci infa na tacy. Dla mnie właśnie się skompromitowałeś ...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.