Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
To co pozytywnego jest w tym raporcie?
Zero newsów w spawie ofert inwestorów, liczyłem na uchylenie ciut rąbka tajemnicy.
Jest jasno napisane, że małe spółki takie jak oni są wypychane przez duże korpo.
Jak spółka zacznie osiągać po 5-7 mln zł przychodu kwartalnie to i tak o niebo lepiej jak przed pandemią ale to da nam maks 50-100 mln zł kapitalizacji. Czyli teraz jest za drogo. Tak zmieniam zdanie, nie przywiązuje się do spółek zbytnio. To mnie kiedyś bardzo zgubiło.
Dlatego ja mam zamiar sprzedać w najbliższych dniach jak kurs wybije na ponad 9 zł o ile to się wydarzy