~Inwestor

Ponownie... Porażające ile trudu sobie zadajesz aby mnie ośmiszyć przeinaczając całą prawdę jaka tu została zapisana, bo tobie sie coś wydaje, a cały ten trud nie bierze się znikąd, ponieważ:
1. Nikt normalny się tym nie zajmuje i go to nie pochłania bez reszty
2. Szkoda mu na to czasu
3. Nie broni interesu, w czym nie ma interesu, chyba, że się powiesiłeś na kursie MOV i dlatego tak bronisz tego flaka
4. Nie ma w sobie tyle jadu cebulaka co ty
5. Nie jest takim bucem, żeby komukolwiek wmawiać swoje kłamstwa
6. Nie kombinuje i utwierdza w swoim kłamstwie
7. patrz punkt drugi
8. nie jest piwniczakiem i ma własne życie
9. nie zależy mu na czyjeś opinii
10. patrz punkt drugi
11. patrz punkt drugi

Wszystko co powyższe stanowi o tym, że jedynym twoim celem jest doje*ać mi, jesteś zje*anym psycholem, tym bardziej, że nikt nie pytał ciebie o zdanie odnośnie ceny MOV. Produkuj się dalej :) Ja kończę z Tobą bo nie ma oczym.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.