Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Miałem do czynienia z deputo, mają świetny marketing. Bardzo usilnie namawiali do skorzystania z ich usług przy FKD, podkreślali że wynagrodzenie to premia za sukces 10 %. Kiedy przesłali projekt umowy to się dopiero okazało że są jednak opłaty na wstępie, bez względu na wynik sprawy a premia za sukces to dodatek.
Ze względu na brak wiarygodności zrezygnowałem z ich usług.
To typowe podejście - mamić rzetelnością ale swoje wyciągnąć od zdesperowanych...
Próbowałem rozmawiać o ustaleniu jakichś partnerskich zasad ale tam się rozmawia z handlowcami, notabene bardzo dobrymi.
Niestety pan prezes Guzikowski bardziej skupiony jest na pozyskaniu opląty wstępnej, niż wypracowaniu partnerskiej współpracy z kolei pani radca prawny Agnieszka Milińska umówiła się na rozmowę i nie dotrzymała słowa,
Ostatecznie w poszukiwaniu kompromisu zaoferowałem podział 50/ 50% z tego co uda się odzyskać w zamian za odejscie od wstępnej opłaty. Wydawało się że to równy, partnerski układ ale nie dla prezesa Guzikowskiego.
To dało mi do myslenia, jak bardzo wierzą w sukces który tak reklamują. Dałem im oferte gdzie mogliby zarobić 10 razy tyle co w ich wariancie a i tak z tego nie skorzystali, widocznie ocenili że szanse na odzyskanie pieniedzy nie sa tak duże jak namawiają klientów...