Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Mam -20% na GX1, ale nie za bardzo mnie to interesuje. Kupowałem z horyzontem 2-3 letnim więc wtedy ocenię. A ty kupowales na krotki termin, zostales na sredni a na koniec zostaniesz dlugoterminowym płaczkiem forumowym? Spokojnie, standardowy cykl dla kogos kto traci regularnie kase na rynku. To daj znac jaki % straty i nie zapomnij wpasc jak kurs wyrowna do potencjału spolki. I nie stresuj sie tak bo puszczaja ci nerwy, wyzywasz i potem ci posty usuwaja. Nie wytrzymujesz presji na forum a chcesz wszystkim wmowic ze wytrzymujesz na rynku? ZABAWNE.