Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nic nie zmieniłem. Drago jest znacznie lepszą spółką niż BKD. Od dawna tak twierdziłem i twierdze też dzisiaj.
I nie widze samych superlatyw, bo debiut trudno uznać za dobry. Tyle, że sytuacja nie jest aż tak czarna jak ją rysują trolle spadkowe i widac pewne pozytywy w dłuższej perspektywie. Pragnę tez zauważyć, że przed premierą odnosiłem sioę do ceny pow. 30zł. . a obecna cena jest o ponad 50% niższa. Chyba nie zapreczysz, ze jak cena gwałtownie spadnie, to spólka może być znacnzie bardziej atrakcyjna?
To taka "mała róznica" . ;)