~Misio

Ok widze ze moj komentarz nie spodobal sie modowi. Hehehe. 15-17 mln. Wy te liczby bierzecie skąd???. Chłopaku ja jestem akcjonariuszem Drago. Ale jestem realistą. Wiem ze z GSS maja malo . Za malo jak dla mnie wolabym by mieli wiecej. Nie musialbym sie martwic ze teraz spadnie kurs a cap bylby pewnie kolo 120-140 mln. Ale 15-17 mln to sa jakies bajania w oparach absurdu. Rozmawiamy o Baked premiera jaka jest to widac. Pisalem juz ze jak dla mnie symulatorow jest za duzo ostatnio. Martwie sie o longa ale wieszczenie ze spadnie na 10 uwazam za przesadzone. Gra sie zwroci i zarobi. A ze oczekiwania byly z kosmosu to trudno. Patrzenie na te WL i peaki mnie wkurza patrze realnie na te sprawy i w takie spolki jak baked nigdy bym za 30 nie kupił bo ryzyko jest wyjątkowo duze.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.