Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Profesorek denerwuje się bo nie jest zwyczajnie po jego myśli. Jak na moje oko obgryza zęby na peronie bo kółko nie wyszło stąd ten jego lament po raz enty na tym forum. Jeszcze nie widziałem tak niezadowolonego akcjonariusza spółki który marudzi niczym stara baba czy to rośnie czy to spada non stop coś nie tak bo przecież wszędzie widać mnóstwo okazji życia, to ja się pytam po co kolega traci tu czas??? Oczywiście jego wpisy jak widać są mocno nietrafione a mają za zadanie jedno -> zasiać niepewności o ile wogole da się to uczynić po ostatnich wynikach i newsach -> wszystko jest na tacy Asbis zwiększa zyski, powiększa obszar swojej działalności oraz co najważniejsze AKWIZYCJA -> efekty tych działań obserwujemy i wciąż niedowierzamy. Patrząc na sposób wypowiedzi kolegi wiatra i rozchwianie emocjonalne ktoś inny nosi w jego domu spodnie. Pozdrawiam Andrzej