Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wczoraj pisałem o przekleństwie naszego waloru. COFKA znowu dała o sobie znać. Znów cofnęliśmy się z kursem dosyć znacznie niestety i co z tego wyniknie sam już nie wiem. Nie możemy przebić się na wyższe poziomy. Popyt zamarł. Zobaczymy czy po ujawnieniu raportu za IIIQ coś się zmieni. W raporcie powinni podać przepływy finansowe, które w mojej ocenie znacząco się poprawią bo spłyną już pieniądze za sprzedany towar w II kwartale i części III kwartału. Po publikacji poprzedniego raportu anale uwalili kurs dywagacjami o fatalnych przepływach finansowych. Ciekawe co tym razem wymyślą i co łykną wystraszeni. A my róbmy swoje, liczę na wysoką dywidendą i może umorzenie akcji będących w posiadaniu Spółki. Pozdrawiam