~KR

Qbq napisałeś że:
"Kr - Analityk sugeruje dyskusje, a od Ciebie jako odpowiedz dostaje ze jesteś zadowolonym akcjonariuszem od …, my to wiemy, bo pisałeś to już ze 100 razy:) nikt nie neguje tez Twego sposobu inwestowania. Tylko nie sensu powtarzać się po wielokroc, bo co z tego wynika? I o to mi tez chodziło jak pisałem o więcej merytoryki.

Wole jak KR zakupić i czekać, ewentualnie obmyślać strategie na sorzedaz-odkup w przypadku potencjalnego ruchu powrotnego."

Z pierwszym całkowicie sie nie zgadzam pisze to tu czesto bo niektóryz nie widzą o co jest gra ja to nie gram po to by zyskać pare groszy na jakimś kółku. Wszyscy wiemy o co tu idzie gra ile Pozbud wart jest teraz nawet wg mBanku a ile może być wart kiedy zrelizuje swoje plany inwestycyjne.
Czy mógłbym sprzedać powyżej 5 zł ? Pewnie tak tylko po co to robić dla teoretycznego odkupienia na wsparciu po 4,20 ? i ile odkupię ? haha a jesli w miedzyczasie pojawi sie jakiś komunikat to bede gonić Pozbud w górę i nie wiadomo czy odkupię do 5 zł.
Szkoda na to nerwów tak można grać kilkoma tysiącami akcji owszem, ale nie jakimś wiekszym kapitałem.

Z drugim natomiast sie zgadzam w całej rozciągłości :)) i choć wiem że tego nie lubisz to by uświadamiać wszystkim skalę wzrostu i po co tu przynajmniej wiekszość z nas jest napisze to jeszcze raz.

Z poważaniem zadowolony akcjonariusz Pozbudu od pazdziernika 2020 :)) Ot taka lekka zmiana ;)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.