~Qbq

Drago - tak naprawdę to nikt nie da Ci recepty na 100% ;)
Każdy ma swoją wizję, ale musi brać odpowiedzialność za swoją kasę sam.
To, że jedni piszą tak, a robią inaczej też musisz przyjąć, że tak jest i tyle.
Ja nie oczekuje złotego środka, bo takiego nie ma, a ten kto tak mówi to świadomie lub nieświadomie mija się z prawdą.
Ale warto na spokojnie rozmawiać, bez obrażania się, bo czasem można się czegoś dowiedzieć, nauczyć lub przynajmniej poznać inne spojrzenie ... i dalej zmienić swoje postępowanie lub pozostać przy swoim ;)
Analityk ciekawie drąży i przedstawia swój punkt widzenia, ale mnie póki co to nie przekonuje, podobnie jak widzę Ciebie też to nie przekonuje.
Ale stawia tezę i nie obraża się na innych, ani nie obraża nikogo - mnie ten poziom wymiany poglądów odpowiada, nawet jeśli się z nim nie we wszystkim zgadzam ;)
Moim zdaniem Analityk podpuszcza innych, aby poznać odzew akcjonariuszy POZ, bo analizuje podejście psychologiczne ludzi na forum, aby odnieść to do swych zachowań inwestycyjnych - psychologia zachowań tłumu, ale każdy działa tu po swojemu i to się nie zmieni.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.