ready

Zasadne pytanie, możemy tylko sobie pospekulować czy chodziło o wyrysowanie niskim kosztem ładnej świecy wzrostowej pod nadchodzące niusy i tym samym zachęcić do kupowania, czy też rynek czeka całą sesję na wejście stanów i jak widzi, że tamten kapitał nie wyprzedaje to się pakują. Spekuluję, dopiero kolejne sesje pokażą nam bardziej prawdziwy obraz. Tak czy siak po wzrostach nie wiem jak wysokich kluczowe będzie zachowanie się kursu na kolejnej korekcie, wyobrażam sobie że pojawi się ona po tych oczekiwanych niusach i jeśli wówczas rynek wybroni się to ja będę zdecydowanie bardziej pozytywnie nastawiony co do dalszego zachowania się kursu. Póki co patrzę i obserwuję, pakiet jakiś tam mam jeszcze jest w stracie ale ja tu zamierzam siedzieć ze 2-3 lata, więc na dobieranie jeszcze mam trochę czasu.

Może ktoś ma jeszcze inne teorie, chętnie przeczytam byle były merytoryczne.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.