Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Gdybym potrafił tak precyzyjnie określić zachowanie się kursu to Panowie i Panie byłbym obrzydliwie bogaty i nie siedział na forum :D
Pisałem, że jeśli w sposób zdecydowany i na większym wolumenie przebije 23,80 i zamknie się powyżej tej ceny na D1 to będzie to dla mnie sygnał, że rynek może zechcieć przetestować przynajmniej lukę spadkową. Natomiast jeśli pary zabraknie to co innego zostaje cenie i rynkowi? Wówczas spodziewam się zejścia poniżej lokalnych dołków i szukanie niższych poziomów. Czy tak się wydarzy nie wiem, czas i rynek pokaże.
Ale skoro już tak przypieracie mnie do muru i ciągniecie za język, to tylko zaznaczę że jest to moja prywatna opinia i w żadnym razie nie jest to porada inwestycyjna czy jakakolwiek rekomendacja. Wszystkie moje wypowiedzi reprezentują wyłącznie moją prywatną opinię. Każdy inwestor powinien podejmować decyzje inwestycyjnie samodzielnie.