~Glapa

Dnia 2021-10-27 o godz. 08:38 ~Srt napisał(a):
> To samo możemy przeczytać o Novita - że broni się sama i dwa razy dywidendy wciągu roku . To nie jest żaden argument . Kiedyś szympans wytypował trafniej spółki niż analitycy - miał 47 % zwrotu w ciągu roku . Analitycy 12 %

Chyba musisz przeczytać ze zrozumieniem co napisałem
Poza tym ja nie zachęcam cię w ogóle do kupowania rokity i nikogo nie zachęcam do tego bez lektury raportów, twoja sprawa jak i twoja kasa, to ty naganiasz, czyż nie? Wiec nie odwracaj kota ogonem bo bzdury piszesz, nie znając w ogóle spółki!

a co do szympansa....cóż jakich mamy analityków, lekarzy, nauczycieli, polityków, informatyków(choć ci nawet lepsi niż przeciętna) itd itp.....każdy widzi...masy dla mas, wiele od szympansa nie odstają...a prawdziwych ekspertów jak na lekarstwo, stąd ja sam sobie oceniam co kupić i co sprzedać i nie korzystam z usług "analityków"

Ostatnio taką blondi obracałem ...skończyła szkołę średnią i żadnej wyższej uczelni i wyobraź sobie była doradcą do spraw zakupu akcji, a nawet doszła ponoć do dyrektora w noblu(stąd pewnie tak cięzko im teraz bank naprawić)..prawie z krzesła spadłem :)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.