~Kowalczyk

O inwestycjach wiem bardzo dużo, ale w praktyce nigdy tego nie próbowałem, a to było przerażające. W końcu zawsze możesz stracić to, co włożyłeś. Postanowiłem skontaktować się z kompetentną firmą PGE. Znalazłem tę organizację w Internecie. Po dokładnym przestudiowaniu informacji na ich stronie internetowej postanowiłem skontaktować się z przedstawicielami. Zostawiłem prośbę o opinię. Nie oddzwonili od razu, ale gdzieś za 40 minut.Była długa dyskusja, dużo pytań, ale w końcu wszystko zostało uzgodnione. Po chwili podpisałem kontrakt z firmą. Proces się rozpoczął. Pierwszy zysk nie pojawił się od razu, ale po pewnym czasie. Jest to jednak dobre źródło dochodu pasywnego.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.