Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
"mam Tobie podawać więcej przykładów?" Mi nie musisz, bo profesorka kłamstewek też kilka tu punktowałem. Jeśli będzie brykał i będzie Ci się chciało to możesz go spacyfikować. Do tej pory się nie przyznał, że napisał jakoby Asbis już nie był dystrybutorem Apple na Ukrainie. Raz nawet chciał ode mnie link na potwierdzenie, że tak napisał i go słałem:) Ostatnio też pochwalił się wybitnym kółkiem, ale próbowałeś go uczyć matematyki i nawet Ty poległes:)