Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
widzę, że obaj okopaliście się na swoich pozycjach.
1. dziwie się przezniczak, bo podajesz się za inwestora długoterminowego, i chcesz za wszelką cenne uzasadnić swoje racje.
Ale tak myślę, że nie masz jeszcze wielkiego doświadczenia na naszym "bananowym markecie".
I teraz znalazłeś się w potrzasku, swoich , wizji, oczekiwań, wiec w praktyce nie docierają do ciebie jakiekolwiek opinie innych.
Sorry ale tak to odbieram.
2. trzyd , widzę ,że ma bardziej racjonalne podejście do marketu, być może na bazie większego doświadczenia.(i nie dlatego, że piszesz o ew. spadkach)
Ps. ostatnia wypowiedz "dyrektora" o wyższych zyska (jego komentarz za wrzesień za wrzesień !!!!), była typowym przykładem socjotechniki.
I powiem szczerze, jak dotychczas go szanowałem, tak jedną wypowiedzią , moje zaufanie do niego spadło dość mocno.
Wiem, że jeden drugiego nie przekona, choćby ze względów ambicjonalnych, ale uwierzcie market służy do zarabiania pieniędzy a nie o wyższości świąt Bożego Narodzenia względem Wigilii.
Mamy kilka dni do wyników za 3Q, wtedy zobaczymy kto miał rację.
I od razu uwaga do przezniczaka, nie pisz , że ciebie nie interesują, bo to po prostu będzie śmieszne śmieszne.