~cig

@zolten
"Gdy od tygodnia rosło, nawet się nie odezwałeś. Dziś była korekta a ty się pojawiasz i ogłaszasz wodospady i ubieranie :D zobaczymy co będziesz mówił gdy za jakiś czas przeskoczy 2 zł, powiesz że podbitka pod ubranie leszcza ? Masz dziwne życie, wyjdź z piwnicy i przestań pluć jadem"

Wybacz ale ostatnimi czasy nie mam zbyt wiele czasu na sledzenie rudej perly naszej GPW.
Swoja droga twoje wypociny sa smieszne, bo wiesz dobrze ze przed podbitka napisalbym dokladnie to samo bo scenariusz jest idealny jak niezliczona ilosc poprzednich, przy ktorych bylem obecny i zawsze konczylo sie tak samo.
W tym miejscu moglbym sie powtorzyc, skoro rudy oszukuje was od nastu lat, dlaczego teraz mialoby sie cokolwiek zmienic?
Przeciez rok temu szukal inwestora i jak takowy sie pojawil to rudy mial takie oczekiwania ze tamten uciekl w poplochu. Myslisz ze tym razem skruszeje, z jego ego?

A co do raportow to ktos tu wrzucal screena z PulsuBiznesu, w ktorym napisano, ze rudy zamowil 3 raporty. Ciekawe czemu az trzy, jeden nie wystarczyl? A, no tak, pierwszy byl od PKOBP...

PS. To jest ten moment w ktorym polegles i powinienes przejsc do rundy pt. "CIG, skoro nie masz papieru to czemu siedzisz na tym forum..?".
Ja wiem, ze glupio tak w jednym watku wykazywac zatroskanie nieobecnoscia i jednoczesnie wyganiac miec, ale co tam, smialo.. :)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.