Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Smutny finał??? To już Asbis zbankrutował? Dukes masz jakieś przecieki bo muszę sprzedać swoje 47 tys akcji i zrealizowany 400 k zł zysku. Nie strasz mnie bo dostanę zawału Ps.Zacuruje twoje słowa z zakupu akcji CE... trzeba było kupować tu akcję dwa lata temu....a przynajmniej jak ja w marcu,kiedy kupiłem 20 k akcji po ok 10 *złotych Już nie piszesz,że są ludzie ubrani że średnią powyżej 28 zł gdy nigdy nikt tej ceny nie widział na oczy? Nauczyłeś się czegoś?