~King

Punkt zwrotny rzeczywiście jest bo po wejściu Aqua wyniki będę się już tylko poprawiac ale juz te za 3Q zakładałem jednak wyższe. Jestem ciekawy ile doszło decyzji w 3Q bo to pozwoli prognozować przyszłe przychody. Na panele bym za bardzo nie liczył to taki dodatek, fajne wykorzystanie zrekultywowanych terenów które nie zawsze trzeba zalesiać a nożna wykorzystać w inny sposób. Ludzie oszukują się tutaj oszustw, wieszcza koniec spółki tymczasem jak już pisali w raportach powód jest prosty, brak decyzji administracyjnych. Dla mnie pojawienie się decyzji w 2Q to sygnał do zakupu akcji a zwiększanie portfela tych decyzji w kolejnych kwartałach to potwierdzenie ze kierunek jest jeden. Model jest prosty, decyzje = wyniki. Tutaj oczywiście będą tez duże inwestycje bo to już widać po zakupach gruntów pod instalacje ale finalnie przełoży się ba zwiększenie skali biznesu. Co jeszcze ważne to fakt, ze ceny odbioru osadu mocno wzrosły a konkurencja jest niewielka. Tak jak Peter pisał przyszły rok będzie już mocny, a myśle ze już 4Q pokaże znaczny progres.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.